in Steenwijk gebeurt het!


De agenda van Steenwijk!


Koophart van de Kop!
Skip Repetitive Navigational Links

Evenementen en activiteiten

Hier heeft u het overzicht van de activiteiten in Steenwijk en omstreken.
Alle activiteiten hier zijn vrij toegankelijk tenzij dit anders vermeld staat. Mist u iets of wilt u uw activiteit hier ook vermeld zien dan kan dat!

Voeg uw eigen activiteit toe

« vorige

Let op! Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden.
Kies Start of klik hier voor de actuele evenementen in Steenwijk.

Hanneke Rouw speelt Bach

6 October 2018 Tijd: 15:00 - 16:00

Zaterdag 6 oktober zal celliste Hanneke Rouw de Kleine Kerk in Steenwijk vullen met klanken van J.S. Bach. Twee suites zal ze ten gehore brengen. Suite II in mineur en Suite III in majeur. Het is niet voor het eerst dat Hanneke Rouw te horen is in de Kleine Kerk. Twee jaar geleden mochten we ook al eens van haar genieten.

Hanneke Rouw is op acht-jarige leeftijd begonnen met cello spelen. Met veel plezier heeft ze lessen gevolgd bij Rata Kloppenburg en Maria Hol. Op haar zestiende speelde ze solo met het Jeugd Strijkorkest Constantijn (nu Het Britten). In hetzelfde jaar won ze een eervolle vermelding op het Prinses Christina Concours. Op haar zeventiende volgde ze lessen bij Ran Varon aan de vooropleiding van het conservatorium in Zwolle.
Ondanks haar passie voor de cello is Hanneke microbiologie gaan studeren in Wageningen. Na haar afstuderen in 2011 heeft ze besloten om alsnog voor de cello te kiezen. Hanneke heeft gestudeerd bij Martijn Vink aan de Luca School of Arts in Leuven.

Het concert begint om 15.00 uur. De kerk is open om 14.30 uur, de entree is gratis. U bent van harte welkom!
www.kunstkleinekerksteenwijk.nl

Download deze activiteit in uw eigen agendaVoeg deze activiteit toe aan uw eigen agenda

Facebook


« vorige