in Steenwijk gebeurt het!


De agenda van Steenwijk!


Koophart van de Kop!
Skip Repetitive Navigational Links

Evenementen en activiteiten

Hier heeft u het overzicht van de activiteiten in Steenwijk en omstreken.
Alle activiteiten hier zijn vrij toegankelijk tenzij dit anders vermeld staat. Mist u iets of wilt u uw activiteit hier ook vermeld zien dan kan dat!

Voeg uw eigen activiteit toe

« vorige

Let op! Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden.
Kies Start of klik hier voor de actuele evenementen in Steenwijk.

ABBA Tribute komt met avondvullende show naar Steenwijk

2 February 2019 Tijd: 20:30

ABBA Tribute komt met avondvullende show naar Steenwijk

Op zaterdag 2 februari 2019 gaat ABBA Tribute voor de eerste keer een show geven in Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk.

Met optredens door heel Europa en popbladen waarin ze verkozen worden tot ‘De beste ABBA Tributeband van Europa’ zijn wij zeer trots op de komst van deze fantastische band!

Terug in de tijd met ABBA Tribute met hits zoals ‘Dancing Queen’, ‘Mamma Mia’ en ‘Waterloo’. Natuurlijk met kleding uit de jaren 70 en zelfs originele kleding zoals ABBA deze destijds droeg.
Het bijzondere van deze ABBA Tribute is dat alles live wordt gespeeld en gezongen. ABBA Tribute bestaat uit twee geschoolde zangeressen met daarachter vier zeer ervaren professionele muzikanten die ook nog eens de achtergrondzang voor hun rekening nemen.

Mis dit fantastische feest niet en bestel nu uw kaarten via www.fletcherevents.nl of aan de balie van Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk op de Woldmeentherand 15 in Steenwijk. Neem ook een kijkje op de site voor meer informatie over de vele evenementen van Fletcher Events.

Download deze activiteit in uw eigen agendaVoeg deze activiteit toe aan uw eigen agenda

Facebook


« vorige