in Steenwijk gebeurt het!


De agenda van Steenwijk!


Koophart van de Kop!
Skip Repetitive Navigational Links

Evenementen en activiteiten

Hier heeft u het overzicht van de activiteiten in Steenwijk en omstreken.
Alle activiteiten hier zijn vrij toegankelijk tenzij dit anders vermeld staat. Mist u iets of wilt u uw activiteit hier ook vermeld zien dan kan dat!

Voeg uw eigen activiteit toe

« vorige

Let op! Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden.
Kies Start of klik hier voor de actuele evenementen in Steenwijk.

Open dag Ribw 13 maart 2019

13 March 2019 Tijd: 12:00 - 16:00

In het kader van de Open week van de Zorg houden op woensdag 13 maart 2 locaties van de Ribw Groep Overijssel in Steenwijk open dag. Tussen 12.00 en 16.00 uur bent u van harte welkom om te kijken wat wij doen. Wij bieden begeleiding bij wonen, werken & leren aan mensen met psychiatrische en/of psychosociale problemen, zodat zij hun dagelijks leven zoveel mogelijk zelf vorm kunnen geven.
Op de locaties aan de Paul Krugerstraat 34 in Steenwijk-West en aan de Parade 8 in het Van den Kornputkwartier kunt u vrijblijvend een kijkje komen nemen. Er zijn diverse rondleidingen, u kunt genieten van een hapje en drankje, er zijn kinderactiviteiten en er is informatie over de zorg die we bieden. Op de locatie aan de Parade kunt u tijdens de rondleidingen, die verzorgd worden door dhr. Sierd Tilma, ook een kijkje nemen in de historische kelderbar. U komt toch ook!

Download deze activiteit in uw eigen agendaVoeg deze activiteit toe aan uw eigen agenda

Facebook


« vorige