in Steenwijk gebeurt het!


De agenda van Steenwijk!


Koophart van de Kop!
Skip Repetitive Navigational Links

Evenementen en activiteiten

Hier heeft u het overzicht van de activiteiten in Steenwijk en omstreken.
Alle activiteiten hier zijn vrij toegankelijk tenzij dit anders vermeld staat. Mist u iets of wilt u uw activiteit hier ook vermeld zien dan kan dat!

Voeg uw eigen activiteit toe

« vorige

Let op! Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden.
Kies Start of klik hier voor de actuele evenementen in Steenwijk.

Concert Oratoriumkoor COV Steenwijk in de Grote Kerk

10 November 2018 Tijd: 20:00

Op 10 november 2018 om 20.00 uur begint de uitvoering van het oratoriumkoor COV Steenwijk e.o. in de Grote Kerk in Steenwijk. Op het programma staat o.a. het Requiem van Mozart, waarvan het prachtige Lacrymosa deel uitmaakt. Daarnaast worden de Vesperae Solennes en het Te Deum van Michael Haydn uitgevoerd. Deze feestelijke en lieflijke muziek is minder bekend dan het grootse Requiem van Mozart, maar verdient zeker de aandacht van het grotere publiek.
Het koor wordt begeleid door het Van Wassenaer Consort en de professionele solisten die aan dit concert meewerken zijn Nicole Fiselier (sopraan), Netty Otter (alt), Peter Vos (tenor) en Daniël Vecht (bas/bariton). Met dirigent Rob Meijer en Fedde Tuinstra op het kistorgel belooft het een prachtig concert te worden! Kaartverkoop bij de leden en bij Steenwijks Boekhuys (Steenwijk), Boekhandel Barth (Meppel), Boekhandel Zwikstra (Wolvega) en Boekhandel Boek en Mix (Vollenhove) of via de website covsteenwijk.nl. De kerk gaat om 19.00 uur open, wees op tijd om een mooie plaats te bemachtigen!

Download deze activiteit in uw eigen agendaVoeg deze activiteit toe aan uw eigen agenda

Facebook


« vorige