in Steenwijk gebeurt het!


De agenda van Steenwijk!


Koophart van de Kop!
Skip Repetitive Navigational Links

Evenementen en activiteiten

Hier heeft u het overzicht van de activiteiten in Steenwijk en omstreken.
Alle activiteiten hier zijn vrij toegankelijk tenzij dit anders vermeld staat. Mist u iets of wilt u uw activiteit hier ook vermeld zien dan kan dat!

Voeg uw eigen activiteit toe

« vorige

Let op! Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden.
Kies Start of klik hier voor de actuele evenementen in Steenwijk.

RIBW Groep Overijssel opent haar deuren voor publiek

14 March 2018 Tijd: 12:00 - 16:00

In de week van 12 maart vindt de Nationale Week van Zorg en Welzijn plaats. Een moment voor zorginstellingen om hun deuren te openen voor het publiek en te laten zien hoe de zorg werkt. Ook dit jaar doet RIBW Groep Overijssel, instelling voor begeleiding bij wonen, werken & leren mee aan deze bijzondere week. In Steenwijk zullen twee locaties hun deuren openen op woensdag 14 maart van 12.00-16.00.

RIBW GO Steenwijk
Op de locaties aan de Paul Krugerstraat 34 in Steenwijk-West en aan de Parade 8 in het Van den Kornputkwartier kunt u vrijblijvend een kijkje komen nemen. Er zijn diverse rondleidingen, u kunt genieten van een hapje en drankje, er zijn kinderactiviteiten en er is informatie over de zorg die RIWB GO biedt. Ook is er een bijzondere expositie met werken van het interne Schildersatelier.

RIBW Groep Overijssel biedt begeleiding aan mensen met een psychische beperking, zodat zij hun dagelijkse leven zoveel mogelijk zelf vorm kunnen geven. Ca. 800 medewerkers begeleiden in Overijssel ruim 2.000 mensen op het gebied van wonen, werken en welzijn. Kijk voor meer informatie op: www.ribwgo.nl.

Download deze activiteit in uw eigen agendaVoeg deze activiteit toe aan uw eigen agenda

Facebook


« vorige