in Steenwijk gebeurt het!


De agenda van Steenwijk!


Koophart van de Kop!
Skip Repetitive Navigational Links

Evenementen en activiteiten

Hier heeft u het overzicht van de activiteiten in Steenwijk en omstreken.
Alle activiteiten hier zijn vrij toegankelijk tenzij dit anders vermeld staat. Mist u iets of wilt u uw activiteit hier ook vermeld zien dan kan dat!

Voeg uw eigen activiteit toe

« vorige

Let op! Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden.
Kies Start of klik hier voor de actuele evenementen in Steenwijk.

Qmusic the Party - 4uur FOUT in Steenwijk

23 November 2019 Tijd: 20:30

Op zaterdag 23 november 2019 komt Qmusic the Party – 4 uur FOUT! naar Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk in Steenwijk.

Fout, fouter, foutst. Maar zo lekkerrr! Dat is de muziek tijdens Qmusic the Party in Velsen-Zuid. 4 uur lang wild feesten met hits die net zo vast in je geheugen staan, als in de hitlijst van Qmusic’s Foute Uur. Met je cowboyboots countryhousen op Cotton Eye Joe om vervolgens onderdak te zoeken bij The YMCA, samen met een indiaan, een cowboy en nog een paar vreemde vogels. De DJ’s van Qmusic trekken je onweerstaanbaar mee in een warm bad vol guilty pleasures. En jij geniet je stiekem helemaal suf met je prachtige verentooi, je stoere cowboyhoed of je... nou ja, dat vul je zelf vast wel lekker fout in.

Wil jij deze kans niet missen en hierbij zijn? Bestel dan nu kaarten of een geheel arrangement inclusief diner en/of overnachting via Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk via de balie op Woldmeentherand 15 in Steenwijk. Neem ook een kijkje op de site voor meer informatie over de vele evenementen van Fletcher Events op www.fletcherevents.nl.

Download deze activiteit in uw eigen agendaVoeg deze activiteit toe aan uw eigen agenda

Facebook


« vorige