in Steenwijk gebeurt het!


De agenda van Steenwijk!


Koophart van de Kop!
Skip Repetitive Navigational Links

Evenementen en activiteiten

Hier heeft u het overzicht van de activiteiten in Steenwijk en omstreken.
Alle activiteiten hier zijn vrij toegankelijk tenzij dit anders vermeld staat. Mist u iets of wilt u uw activiteit hier ook vermeld zien dan kan dat!

Voeg uw eigen activiteit toe

« vorige

Let op! Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden.
Kies Start of klik hier voor de actuele evenementen in Steenwijk.

ADELE Project Live komt naar De Bult

14 December 2019 Tijd: 20:00 - 23:00

Op zaterdag 14 december 2019 komt ADELE Project Live naar Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn in De Bult.

Adele is één van de meest toonaangevende artiesten van dit moment. Haar sensationele stemgeluid en haar natuurlijke verschijning maken haar uniek. Dus wie kan haar vervangen als ze even ergens anders is? Precies, Jolanda Knecht. Niet voor niets is zij uitgeroepen tot Europa’s beste Adele sound & look-a-like. Je voelt en beleeft de energie en passie van Adele en met haar extreem talentvolle 7-koppige band, zet ze regen in vuur en vlam en laat ze iemand zoals jij zomaar in het diepe rollen. Geniet van de verbluffende achtergrondbeelden en de geweldige lichtshow, terwijl jouw partner ‘I make you feel my love’ toezingt. Kom genieten en meezingen met ADELE Project Live in De Bult.

Wil je deze kans niet missen en hier bij zijn? Bestel dan nu kaarten of geheel arrangement inclusief diner en/of overnachting via de receptie van Fletcher Hotel-Restaurant De Eese-Giethoorn op Duivenslaagte 2 in De Bult, telefonisch via 0521-511454 of via www.fletcherevents.nl. Neem ook een kijkje op de site voor meer informatie over de evenementen van Fletcher Events.

Download deze activiteit in uw eigen agendaVoeg deze activiteit toe aan uw eigen agenda

Facebook


« vorige