in Steenwijk gebeurt het!


De agenda van Steenwijk!


Koophart van de Kop!
Skip Repetitive Navigational Links

Evenementen en activiteiten

Hier heeft u het overzicht van de activiteiten in Steenwijk en omstreken.
Alle activiteiten hier zijn vrij toegankelijk tenzij dit anders vermeld staat. Mist u iets of wilt u uw activiteit hier ook vermeld zien dan kan dat!

Voeg uw eigen activiteit toe

« vorige

Let op! Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden.
Kies Start of klik hier voor de actuele evenementen in Steenwijk.

The Elvis Christmas Dinnershow komt naar Steenwijk

23 December 2019 Tijd: 18:30 - 23:30

Op maandag 23 december 2019 komt de tweede en laatste Elvis Christmas Dinnershow van dit jaar naar Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk in Steenwijk.

Van 19 december tot en met 23 december zal de absolute wereldtop onder de Elvis imitators naar Nederland afreizen om in vijf Fletcher hotels op te treden, waaronder drie reguliere shows en twee dinnershows. Tijdens deze kerstshows zullen twee ETA’s (Elvis Tribute Artist’s) het podium betreden! De twee ETA’s zijn Ben Thompson en Ciaran Houlihan. Daarnaast zullen Darren Green en Mills & Boone optreden met diverse nummers. Zij komen vanuit Engeland en Ierland naar Nederland om Elvis tot leven te laten komen!

Tijdens de muzikale dinnershow in Steenwijk wisselen de ETA’s de grootste hits van Elvis af met swingende kerstnummers. Hierbij geniet je onder het genot van een heerlijk diner van de optredens.
Wil je niet meer naar huis rijden na het evenement, dan kun je blijven overnachten in Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk en de volgende dag genieten van het uitgebreide ontbijtbuffet.

Mis deze kans niet! Bestel jouw kaarten of een geheel arrangement inclusief overnachting via de receptie van Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk op Woldmeentherand 15 te Steenwijk, telefonisch via telefoonnummer 0521-512 311 of via www.fletcherevents.nl. Neem ook een kijkje op de site voor meer informatie over de vele evenementen van Fletcher Events.

Download deze activiteit in uw eigen agendaVoeg deze activiteit toe aan uw eigen agenda

Facebook


« vorige