in Steenwijk gebeurt het!


De agenda van Steenwijk!


Koophart van de Kop!
Skip Repetitive Navigational Links

Evenementen en activiteiten

Hier heeft u het overzicht van de activiteiten in Steenwijk en omstreken.
Alle activiteiten hier zijn vrij toegankelijk tenzij dit anders vermeld staat. Mist u iets of wilt u uw activiteit hier ook vermeld zien dan kan dat!

Voeg uw eigen activiteit toe

« vorige

Let op! Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden.
Kies Start of klik hier voor de actuele evenementen in Steenwijk.

Kerstconcert Classics & Carols

13 December 2019 Tijd: 20:00 - 21:30

Cantica Sacra, met dirigent Claartje van Dokkum, nodigt u hierbij van harte uit voor het kerstconcert ‘Classics & Carols’ op vrijdag 13 december om 20:00 uur in de Grote Kerk te Steenwijk. De muzikale begeleiding is in vertrouwde handen van onze vrienden van Het Saxofoonorkest, onder leiding van Karl Veen. Zoals de titel al aangeeft belooft het een zeer gevarieerd concert te worden, met ‘klassiekers’ van Händel, Vivaldi, Buxtehude en Bach. Maar ook prachtige composities van hedendaagse componisten als Rutter, Chilcott en Gjeilo staan op het programma.
Kortom: een sfeervol concert om u in de juiste stemming te brengen in de donkere dagen voor kerst. Noteer de datum in uw agenda!
Kaarten aan de kerk a €17,50 en in voorverkoop a €15,- bij koorleden, Foto Jan Vredenburg of via www.canticasacra.nl - t/m 16 jaar gratis toegang; studenten vanaf 16 jaar krijgen op vertoon van hun schoolpas/studentenkaart €5,- extra korting!

Download deze activiteit in uw eigen agendaVoeg deze activiteit toe aan uw eigen agenda

Facebook


« vorige