in Steenwijk gebeurt het!


De agenda van Steenwijk!


Koophart van de Kop!
Skip Repetitive Navigational Links

Evenementen en activiteiten

Hier heeft u het overzicht van de activiteiten in Steenwijk en omstreken.
Alle activiteiten hier zijn vrij toegankelijk tenzij dit anders vermeld staat. Mist u iets of wilt u uw activiteit hier ook vermeld zien dan kan dat!

Voeg uw eigen activiteit toe

« vorige

Let op! Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden.
Kies Start of klik hier voor de actuele evenementen in Steenwijk.

Keltisch concert in Paasloo

18 October 2018 Tijd: 20:15 - 22:30

Geweldige samenzang, intieme liedjes en heel veel speelplezier, dat kenmerkt een optreden van The Lasses & Kathryn Claire. Op 18 oktober spelen ze een uniek concert in het historische kerkje in Paasloo. Heel speciaal, want Margot Limburg, één van de drie zangeressen komt uit Paasloo!

Drie keer eerder traden The Lasses (Margot Limburg en Sophie Janna) en de Amerikaanse Kathryn Claire op in een afgeladen kerkje van Blesdijke. En drie keer zorgden hun prachtige stemmen en bijzondere harmonieën voor een uitverkochte zaal. Met hun repertoire van eigen liedjes en de mooiste traditionals uit Ierland, Schotland en Amerika hebben Kathryn, Sophie en Margot inmiddels al veel succes geoogst.

Dat succes blijft niet beperkt tot Nederland. Ze tourden dit jaar al door Japan, Amerika en België en recensies voor hun album staan bol van de complimenten (subliem, balsem voor de ziel, ‘fabulous harmonies’). De vrouwen weten als geen ander de passie en het plezier van de folk voor het voetlicht te brengen. Zo staan ze in Amerika inmiddels bekend als ’de vrouwelijke Crosby, Stills & Nash.’

Voor Margot wordt het een heel speciale avond, want er ligt nogal wat historie daar aan de Binnenweg: Haar ouders (Annie en Herman, van naast camping Krolsbergen) zijn er getrouwd, haar grootouders en andere familieleden zijn er begraven, haar orgelleraar was er jarenlang organist en ze is er gedoopt, om maar eens wat te noemen. Met zoveel geschiedenis kan het alleen maar een heel bijzonder concert worden.

Het concert begint om 20.15 uur
Kerk open: 19.30 uur
Kaartjes (inclusief een kopje koffie) kosten 12 euro per stuk en zijn te bestellen via https://goo.gl/forms/84Zf6sIB1IdHBIhm1

Informatie:
mailthelasses@gmail.com
www.thelasses.nl

Download deze activiteit in uw eigen agendaVoeg deze activiteit toe aan uw eigen agenda

Facebook


« vorige