in Steenwijk gebeurt het!


De agenda van Steenwijk!


Koophart van de Kop!
Skip Repetitive Navigational Links

Evenementen en activiteiten

Hier heeft u het overzicht van de activiteiten in Steenwijk en omstreken.
Alle activiteiten hier zijn vrij toegankelijk tenzij dit anders vermeld staat. Mist u iets of wilt u uw activiteit hier ook vermeld zien dan kan dat!

Voeg uw eigen activiteit toe

« vorige

Let op! Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden.
Kies Start of klik hier voor de actuele evenementen in Steenwijk.

Songs of Heaven & Earth

13 April 2019 Tijd: 20:15 - 21:30

Op zaterdag 13 april a.s. geeft Cantica Sacra, met dirigent Claartje van Dokkum, een voorjaarsconcert dat als titel ’Songs of Heaven & Earth’ meekreeg.
Als u de betoverende klanken van ’Luminous Night of the Soul’ of ’Evening Prayer’ straks hoort, zult u begrijpen waarom! Beide stukken zijn van de hand van Ola Gjeilo, een van de favoriete hedendaagse componisten van het koor. Hij weet met zijn prachtige composities zowel bij zangers als luisteraars de juiste snaar te raken en bovendien een sfeer te creëren die een concert onvergetelijk maakt. Genieten dus, van Gjeilo en zijn vakbroeders, waaronder Bob Chilcott, Pärt Uusberg en Dan Forrest.

Niet alleen over het repertoire is het koor enthousiast, maar ook over de muzikanten waar mee wordt samengewerkt. Vertrouwde gezichten!
De violiste Inge Muntendam en haar collega’s Rhodes Selhorst, Kees Dekkers en Arjan van der Boom werken opnieuw als strijkkwartet mee aan dit concert.
Verder verwelkomt Cantica Sacra, en na vele jaren van prettige samenwerking worden zij als muzikale vrienden van het koor beschouwd, pianist Jan de Roos en saxofonist Karl Veen.

Kortom, wat u mag verwachten is weergaloos koorrepertoire, begeleid door piano, strijkers én saxofoon: uniek, verrassend en bijzonder!
Songs of Heaven & Earth... een prachtige opmaat naar Pasen!
Reserveer nu uw kaarten via www.canticasacra.nl

Download deze activiteit in uw eigen agendaVoeg deze activiteit toe aan uw eigen agenda

Facebook


« vorige